Sayangku Technology

Sayangku Technology Sdn Bhd

Membina Platform Bersepadu Pertama Di Dunia Untuk Ketelusan Dan Penyeragaman Yang Lebih Besar Dalam Industri Pelancongan.

Sayangku Technology bersedia untuk memacu industri pelancongan ke arah kecekapan era baharu melalui kemajuan terkini dalam Teknologi Maklumat (IT). Dengan menyatukan sektor pelancongan ke dalam satu platform IT, Sayangku Technology menyasarkan untuk meningkatkan pengalaman dan potensi pendapatan semua pihak berkepentingan dalam industri pelancongan sekitar RM80 bilion setahun di Malaysia.

Dibina berlandaskan lebih 20 tahun pengetahuan dan pengalaman mendalam dalam operasi agensi pelancongan, platform itu akan mewujudkan piawaian baharu dalam penyampaian produk, perkhidmatan dan sumber daripada semua sektor industri pelancongan. Sistem moden dan saluran pengurusan akan menggantikan kaedah perniagaan tradisional, lalu membolehkan pengalaman perjalanan yang lebih lancar dan memuaskan.

Platform bersepadu Sayangku merupakan yang pertama dan satu-satunya yang seumpama dengannya di dunia, menjanjikan situasi ‘menang-menang’ untuk semua.