fbpx

Platform Aplikasi Najah (N.A.P)?

Platform Aplikasi Najah (N.A.P.) adalah komputer dan/atau tablet dan/atau aplikasi telefon pintar. N.A.P adalah perisian yang dibuat untuk menyediakan platform bagi pengguna untuk membuat, menyesuaikan dan memperibadikan sistem pengurusan kandungan (CMS) untuk perniagaan pengguna. N.A.P merupakan alat penting yang direka khasuntuk memenuhi matlamat pemasaran anda, membantu anda bekerja lebih cepat, mengubah apa sahaja tanpa kod, ciri dan kandungan yang dapat disesuaikan untuk mengurangkan masa masuk ke pasaran untuk membolehkan anda meneruskan perniagaan. 

Mulakan perniagaan anda melalui N.A.P kami.

Maklumat Lanjut Mengenai N.A.P

Platform Aplikasi Najah (N.A.P) adalah komputer dan/atau tablet dan/atau aplikasi telefon pintar. N.A.P adalah perisian yang dibuat untuk menyediakan platform bagi pengguna untuk membuat, menyesuaikan dan memperibadikan sistem pengurusan kandungan (CMS) untuk perniagaan pengguna.

Platform Admin adalah platform untuk pelanggan membuat dan menyesuaikan aplikasinya. Pelanggan juga dapat mengumpul, mengedit dan mengeksport analisis data mereka melalui platform ini.

 

Analisis N.A.P adalah platform untuk pelanggan membuat dan menyesuaikan aplikasinya. Pelanggan juga dapat mengumpul, mengedit dan mengeksport analisis data mereka melalui platform ini.

 

N.A.P DISTRIBUTION PROGRAM

Program ini akan melantik Pengedar bagi tujuan memasarkan, membuat jualan dan mengedar barangan N.A.P di dalam Pasaran Tempatan  dan Pasaran Luar Negeri mengikut terma & syarat yang telah ditetapkan

Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English Malay Malay